Elektrische haard met verwarmingsfunctie

Wat is nu eigenlijk een elektrische haard/sfeerhaard?

Een elektrische haard met verwarmingsfunctie is een haard, die als bij verwarming en of puur decoratieve aanvulling voor je in- en of exterieur gebruikte kan worden. In deze blog gaan we het hebben over de sfeerhaarden voor binnen. Een sfeerhaard kan vrijstaand, aan de wand hangen en ingebouwd worden.De haarden hebben door de LED techniek prachtige vuurbeelden, waar je uren naar kunt staren.

Vrijstaande haarden

Vrijstaand betekend zoveel als; Je kunt deze haard eenvoudig een plekje geven overal waar maar een stopcontact is. In onze webshop zijn de haarden voorzien van een 1,5 meter lang snoer. Het mooiste is als je de haard zo plaatst, dat het snoer niet te zien is, dat maakt het echt af. De vrijstaande sfeerhaarden zijn ook gemakkelijk in te bouwen, vandaar dat we ook de technische tekeningen hebben toegevoegd, zodat je die eenvoudig naar eigen idee kunt maken of aanschaffen. Ideeën hiervoor vind je eenvoudig op Pinterest.

Wandhaarden

Wandhaarden worden zoals het woord “wand” al zegt, aan de wand bevestigd. Doordat de haarden op led techniek werken, hoef je niet bang te zijn voor oververhitting van de muur en of in de buurt staande meubels. Deze sfeerhaarden zijn er in diverse afmetingen, van 70 cm. breed tot wel 180 cm. Breed, wow dat is nog eens een aanvulling voor je interieur.

Verwarmingsfunctie

Wat het mooie is aan onze haarden, is dat ze zowel als decoratief maar ook als bij verwarming gebruikt kunnen worden. Multifunctioneel dus. De haarden hebben diverse standen voor bij verwarming, dus je kunt ze zo aanpassen naar je eigen behoefte.

Energiezuinig

Je hoeft niet bang te zijn, dat de haarden met led techniek heel veel energie verbruiken. Door gebruikmaking van deze techniek, is het energie verbruik maar 10 tot 15 Watt per uur, wat erg laag is. Zo wordt genieten nog eens extra leuk, bij je elektrische haard met verwarmingsfunctie,  zonder je zorgen te maken over de energierekening.

Donkere dagen

Met de donkere dagen, maar ook het hele jaar door, genieten van je eigen “open haard” met levendig vlammenspel. Led haarden werken met een projectie op een glazen plaat, waardoor een speels en natuurlijk vlammenspel ontstaat. Daarnaast heb je met deze haarden een veilige oplossing in huis. Geen kans op vonken, stank en rook in huis. Voor COPD en CARA patiënten de oplossing voor sfeervol genieten.

Design LED sfeerhaard, sfeerhaard, LED haard, modern, elektrische haard met verwarming