Je wilt je haard kopen in Alkmaar?

Geen probleem, wij zijn gevestigd in Alkmaar.

Online shoppen

Sinds een jaar verkopen wij onze elektrische LED haarden en buitenhaarden op gas, via de webshop Comfortable at Home. Gevestigd in Alkmaar, dus je haard kopen in Alkmaar, dat kan!

Wie zijn wij?

Wij zijn Comfortable at Home, opgericht in 2018, maar al ruim 25 jaar werkzaam op de internationale markt. Met binnen- en buitenhaarden en veel meer producten, die aan de groothandel verkocht worden. Omdat we heel graag ook de particuliere markt willen bedienen, zijn we gestart met onze webshop. Wij zijn trots op onze duurzame, zuinige en onderhoudsarme haarden. Ons kantoor zit aan de Beverkoog in Alkmaar. Wij staan ervoor onze klanten zo goed mogelijk te bedienen met hoogwaardige producten. Daarnaast proberen we door middel van duurzame, energiezuinige en onderhoudsarme producten onze ecologische voetstap zo klein mogelijk te houden.

Elektrische LED binnenhaarden

De elektrische binnenhaarden die wij verkopen zijn van het merk Ruby Fires. Ook Ruby Fires zit vlakbij, wat zeer gunstig is.
De binnenhaarden zijn voorzien van de nieuwste LED techniek, waarbij LED lampen hun licht weerkaatsen in een spiegel achter in de haard. Het mooie van deze haarden is dat ze overal geplaatst kunnen worden, waar maar een stopcontact in de buurt is. Er is keuze in zowel vrijstaande- als wandmodellen. Heb je twee rechter handen en een portie creativiteit, dan is het vrij eenvoudig deze haarden ook in te bouwen. De elektrische haarden kunnen zowel als sfeerhaard, maar ook als bijverwarming gebruikt worden.

sfeerhaard, sfeerhaarden, sfeerhaard voor binnen, Led haard

Buitenhaarden op gas

Naast de prachtige elektrische binnenhaarden, verkopen wij onze mooie vormgegeven buitenhaarden op gas. Deze haarden hebben stuk voor stuk een prachtig design met een robuuste van composiet gemaakte buitenkant. In zeer veel soorten en maten, zelfs voor op het balkon. Het mooie aan deze buitenhaarden is, is dat je ze het hele jaar door kunt gebruiken. Ook in de winter is dit zeer sfeervol. De haarden worden standaard geleverd met hoes, gasslang, lavastenen en batterijen ten behoeve van de ontsteking.

buitenhaarden op gas, Alkmaar

Sfeerhaard

Wil je dus een haard kopen in Alkmaar? We zitten dichtbij. Niet met een showroom, maar staan je graag te woord om advies te geven. We zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.

Wil je meer nieuws en op de hoogte blijven, schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.

[mailerlite_form form_id=1]