Ben jij er ook zo klaar mee!! Ik wil een Buitenhaard!!

Dat had je gedacht! Lekker nog even buiten zitten onder het genot van een beker warme chocolademelk, genieten van de warmte van je vuurkorf. Jammer dan! De vonken spatten in je nek, houtskool in je chocolademelk, de rook waait net jouw kant op en echt genieten is er ook niet bij. Dit komt je vast bekend voor, het is mij ook vaak genoeg overkomen. Maar wat doe je er aan?  

Het antwoord is eigenlijk makkelijker dan je verwacht had. Maak het gezellig met een leuke zithoek, zitzakken of  sofa’s voor buiten in plaats van je camping- of klapstoel. Da’s een.  Als je daarnaast dan ook nog een leuke overkapping hebt en lekker uit de wind kunt zitten, wordt het nog beter.  

Loungen

Als je dan ook nog in plaats van een vuurkorf of vuurschaal gaat denken aan een buitenhaard of sfeerhaard op gas, wordt het bijna perfect. Geen rommel van waaiende stukken brandend hout, geen stank of rook en zeker geen afval in je chocolademelk. Dus gegoogeld op buitenhaard en sfeerhaard, maar dan zie je opeens door de bomen het bos niet meer. Wat een soorten en maten, waar moet je nu kijken? Kijk naar wat je nodig hebt; is je tuin klein, groot of gewoon? Zit je op een balkon? Misschien dat je zo al heel wat keuzes kunt maken.  Wil je een goedkope of een goede? Vaak zit daar namelijk wel verschil in. En goedkoop En goed is meestal duurkoop. 

Maar eh bijna perfect zei ik daarnet? Ja, want je hebt nog geen drankje in je hand, een snackje op de rand van je buitenhaard en je zit nog niet in die geweldige loungestoel. Gewoon doen!!   

Wat dacht je van nagenieten van een mooie en zonnige zomer. De haard aansteken met Sint Maarten of Sinterklaas. En helemaal als je terugkomt van een stevige wandeling na de zoveelste kerstmaaltijd. Er is nog zoveel te genieten, maak het Comfortable at Home en Create Happiness! Alvast in de stemming komen? Bekijk onze Youtube film

Kijk eens op deze site, goed idee, gewoon doen!! Ik wil een buitenhaard! Volop keuze, klik hier