Kortere avonden, langer genieten!!

Waarschuwing voor al te veel ontspanning

Genieten….., het is alweer half augustus, wat een hete, lange en prachtige zomer hebben we. Toch verlang ik ook wel weer naar de langere avonden met sfeer en gezelligheid. Zo meteen zijn we met z’n allen weer terug van vakantie en moeten we weer zoveel. Werken, sporten, naar school, zorgen voor anderen enz. Wat is er dan heerlijker om nog even dat vakantiegevoel vast te houden. Even extra ontspanning na een drukke dag, want laten we eerlijk zijn, op gang komen na je vakantie is niet altijd even makkelijk.

Waarom niet? Gewoon doen!

Persoonlijk vind ik het fijn om gewoon even niets te doen, te genieten en gewoon ontspannen. Nu heb ik een leuke overkapping in mijn tuin, waaronder het ook nu nog goed toeven is. Vooral als mijn buitenhaard van Clifton aanstaat, die overigens niet stinkt, rookt of te groot is, kan ik, in gedachten, weer even teruggaan naar de afgelopen vakantie.

Pas op!!

Ogen dicht, zitten op je heerlijke zitzak, zoals de Razzmatazz van Pusku Pusku en gewoon verder niets. Oh ja, zorg dat je voordat je gaat genieten, wel wat lekkers en een drankje in de buurt hebt staan. Geloof me, als je eenmaal zit op je zitzak en bij je Clifton Buitenhaard, wil je echt niet meer overeind komen. Je bent gewaarschuwd.

kortere avonden langer genieten

Het hele jaar door!! Gewoon omdat het kan…

Het fijne is dat je niet hoeft te stoppen met genieten, als de zomer voorbij is. Tot diep in het najaar, hmmm, eigenlijk het hele jaar door, kun je genieten van warmte en sfeer op je terras. De Clifton buitenhaarden zijn gemaakt van onderhoudsvrij composiet, waardoor ze wel tegen een stootje kunnen. Ik weet wel wat ik ga doen met kerst en de jaarwisseling. Gewoon omdat het kan…..

Waarschuwing!!

Weet je zeker, dat je ook wil genieten? Kleine waarschuwing, kans op ontspanning!! Heb je ook zin om even niets te doen en alleen maar te genieten en ontspannen, check dan deze webshop www.comfortableathome.shop, en bekijk de mogelijkheden. Er zijn zoveel maten en soorten buitenhaarden, zodat er altijd wel een model is dat bij jou in je tuin past of op jouw balkon.
Ja, ook als je klein behuisd bent, kun je volop genieten.