Projectmeubels van Comfortable at home 

Projectmeubels van Comfortable at Home: voor comfortabel zaken doen!

Met de projectmeubels, buiten- en sfeerhaarden van Comfortable at Home kunt u uw praktijkruimte, wachtruimte, terras, strandpaviljoen, recreatie bedrijf en vergaderruimte perfect aankleden. In een moderne, comfortabele en unieke sfeer.  Met de  buitenhaarden van ValuxHome en de beanbags/zitzakken van Pusku Pusku creëert u een heel eigen stijl met veel comfort.  In de galerij kunt u alvast wat voorbeelden zien, waarbij deze producten in een ontspannen en comfortabele setting gebruikt worden. Als eerste is het voor u belangrijk dat de producten sterk, onderhoudsarm en weerbestendig zijn. Niet alleen comfortable at home, maar zeker ook comfortable at work. 

Horeca Projecten:

ValuxHome terras/buitenhaarden 

ValuxHome buitenhaarden zijn terrashaarden op gas,  gemaakt  van composiet, waardoor deze duurzaam, onderhoudsarm en weerbestendig zijn. De sfeerhaarden zijn verkrijgbaar in vele maten en soorten, zodat er  altijd een sfeerhaard of buitenhaard is, die bij uw bedrijf en natuurlijk bij u als persoon past.  Omdat de brander onderdelen zijn gemaakt van stainless steel, wordt een langere levensduur garandeert. ValuxHome buitenhaarden zijn er in diverse uitvoeringen; in steen-, hout-, roest en betonlook, waarbij de uitvoering niet van echt te onderscheiden is. De juiste haard zorgt voor de juiste uitstraling, wat als eerste belangrijk is om uw bedrijf een uniek “gezicht” te geven

In de sfeerhaarden, model “Standard” uitgezonderd, wordt de gasfles in de haard geplaatst, waardoor er geen extra ruimte wordt ingenomen dan de haard zelf.  Zo gaat er geen oppervlakte verloren. De haarden worden geleverd met gasslang, gasdrukregelaar, lavastenen en (buiten) hoes en vele modellen met een afdekinzet of afdekplaat. De Compact Round bijvoorbeeld kan dienst doen als bijzettafel, met de afdekplaat. Voor extra sfeer en extra veiligheid zijn er keramische houtsets en glazen opzetranden verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten, neemt u dan contact op door middel van het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Projectmeubels:

Pusku Pusku beanbags/zitzakken 

Pusku Pusku beanbags/zitzakken en sofa’s zijn comfortabele, moderne en kleurrijke aanvullingen voor uw (horeca) bedrijf en of kantoor. Alle modellen zitzakken lenen zich uitstekend voor het showen van uw merknaam en/of product, wat belangrijk is voor uw naamsbekendheid. De stoffen en materialen van de Pusku Pusku zitzakken en sofa’s zijn duurzaam, sterk, makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in vele kleuren. De (Outdoor) stoffen hebben bijvoorbeeld een slijtvastheid van 120.000. De vulling van deze zitmeubelen is een sterke EPS korrel van de hoogste kwaliteit. Deze vulling zorgt voor extra ondersteuning bij het zitten of liggen, doordat deze zich volledig naar het lichaam vormt. De naden van de zitzakken zijn dubbelgestikt en daardoor extra sterk. De vulling bevindt zich in een sterke elastische hoes. Door middel van ritsen in zowel de buitenhoes als binnenhoes, zijn deze respectievelijk eenvoudig te reinigen en eventueel na te vullen.  

Pusku Pusku zitzakken kunnen geprint worden (all over/of een deel) of  van embrodery worden voorzien. Voor informatie over deze twee technieken, kunt u hier meer informatie vinden. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, waarna wij u zo snel mogelijk zullen benaderen. Deze producten worden gemaakt in Litouwen door een jong en dynamisch ontwerpteam, dus modern design en praktische oplossingen voeren de boventoon. Hun motto: “Create Happiness!”

Comfortable at Home. 

Pusku Pusku zitzakken

Contactformulier voor meer informatie