Pusku Pusku zitzakken, beanbags en sofa’s

Comfortabel en ergonomisch verantwoord zitten

Wat betekend Pusku Pusku?

Pusku Pusku komt uit de Slavische talen en betekend Start Start. Hiermee wordt bedoeld dat je met kleine veranderingen een groot verschil kunt maken. Begin gelijk (start) en maak van je huis of tuin, jouw eigen comfortabele oase. Het merk Pusku Pusku wil dus eigenlijk zeggen: “Start vandaag met gelukkig worden, van de kleine dingen in het leven”. Vandaar dat de Pusku Pusku zitzakken bij ons zo populair zijn.

Waar komt Pusku Pusku vandaan?

Het merk Pusku Pusku komt uit Litouwen, waar een groep jonge designers en ontwikkelaars is begonnen met het steeds uitwerken van nieuwe ideeën. Hoe zit je het meest comfortabel, wat kunnen we aan de uitvoering doen en wat ziet er dan ook nog super uit? Omdat het een jonge groep designers is, zal je ook steeds weer nieuwe modellen op de markt zien komen. Design voor jong en oud.

 

Wat zijn Pusku Pusku zitzakken en beanbags?

Pusku Pusku zitzakken en beanbags zijn comfortabel gevormde zitzakken, waarbij het woord zitzak eigenlijk geen eer doet aan het comfort. Vaak denk je bij een zitzak:” Zal wel zo’n groot kussen zijn, waar je in verdwijnt en totaal niet lekker zit”. De zitzakken, beanbags en sofa’s van Pusku Pusku zijn echter qua comfort, ergonomie en design een klasse apart.

De afwerking en details van de producten, ik noem: de dubbele stiksels, elastische binnenzak, handvatten voor het makkelijk verplaatsen en oersterke stoffen, zijn gewoonweg super.

De zitzakken en sofa’s van Pusku Pusku worden stuk voor stuk handgemaakt. Handgemaakt staat nog steeds voor: vakwerk, robuust, vaak sterker dan machinaal en je weet dat het met liefde voor je gemaakt is.

De zitzakken zijn er in vele soorten en maten, voor groot en klein. Daarnaast zijn er ook vele soorten sofa’s verkrijgbaar. Deze sofa’s kun je zo samenstellen, dat er een compleet bankstel of zithoek ontstaat. Combineren is ook iets dat het team van Pusku Pusku voorstaat. Combineren met je “oude” inrichting, zodat je niet gelijk een heel nieuw interieur hoeft aan te schaffen.

Voor kinderen

Een leuke, kleurrijke en sterke zitzak voor je kind en of puber maakt een statement en zal het middelpunt van de kamer worden. Zo is er de Game, een kleinere zitzak welke verkrijgbaar is in 4 variaties stoffen, zo heb je 51 variaties om uit te kiezen. Klik hier voor de Game Ox, een van de stoffen, die in 19 kleuren verkrijgbaar is.

kinderkamer inrichting zitzakken voor kinderen

Studenten en jongvolwassenen

Voor studenten en jongvolwassenen staat vast, dat lekker zitten, gezellig, relaxen en chillen het uitgangspunt is om iets te kopen voor hun studentenkamer en of eerste appartement/huis. Wat dat betreft zitten zij bij de Pusku Pusku zitzakken goed. Mooie warme stoffen, makkelijk wasbaar en loeisterk. Ik noem hier de Razzmatazz, verkrijgbaar in 4 soorten stoffen. De Razzmatazz Nordic quilted (klik hier) is wel een van de Favorieten hier bij ons op de zaak. Als we wat moeten bedenken, vergaderen en of overleggen is dit de zitzak waar we graag op zitten. Naast dat deze zitzak heel mooi is, is het comfort heerlijk. Zodra je gaat zitten voel je de ondersteuning in je nek en rug, eigenlijk wil je helemaal niet meer opstaan.

handgemaakt, zitzakken en sofa's, duurzaam, Pusku Pusku, Pinterest

Complete sets voor je woonkamer

Met de sofa’s van Pusku Pusku, kun je complete sets maken, zodat je je verzekerd van comfortabel zitten en genieten. De MooG en sofa MooG, zijn hier een goed voorbeeld van. Zodra je gaat zitten, vormt de vulling zich naar je lichaam, zodat je complete ondersteuning hebt van lijf en leden. De MooG en sofa Moog zijn in prachtige kleuren en stoffen verkrijgbaar, ook voor buiten onder je overkapping of op je terras. Warme kleuren zoals Chocolate, Latte, Concrete en Red, kleden je kamer aan, zonder dat je een kwast ter hand hoeft te nemen. Zie hier de MooG Nordic en Sofa MooG Nordic.

woonstijl modern classic woonbeurs pusku pusku zitzakken

Pusku Pusku zitzakken, sofa’s en beanbags

Zoals hierboven beschreven, zijn wij als Comfortable at Home erg enthousiast over de keuze voor Pusku Pusku. Handgemaakte ergonomische, comfortabele en sterke zitzakken voor iedereen, die comfort en design op de eerste plek zet.

Geniet van kleine veranderingen, maak de Pusku Pusku start nu. Be Comfortable at Home.