Sfeerhaarden

Wat is een sfeerhaard?

Sfeerhaarden zijn, en de naam zegt het al, haarden op LED, bio ethanol, gas en of hout. Genieten van warmte, natuurlijke vlammen en gezellige gloed in huis. Doordat er tegenwoordig veel te doen is over het stoken met hout, denk aan fijnstof/rook, hebben wij ervoor gekozen ons meer op de toekomst te richten. Waarbij sfeer, warmte, geen fijnstof en zuinig verbruik de belangrijkste voorwaarden zijn.

Welke soorten sfeerhaarden verkopen wij?

In onze webshop vind je sfeerhaarden voor binnen en buiten. Laten we beginnen met de binnen haarden. Onze binnenhaarden zijn ontzettend makkelijk in het gebruik. Een stopcontact in de buurt is al voldoende. Geen gedoe met een rookkanaal, een complete verbouwing en meer. Nee hoor, elektriciteit is voldoende. Het is daarom ook zo fijn, dat je na aanschaf en aflevering van de sfeerhaard meteen kunt gaan genieten.

sfeerhaard, sfeerhaarden, sfeerhaard voor binnen, Led haard

Binnenhaarden

De binnenhaarden werken op ledlampen, zoals je misschien wel weet is dit zeer energiezuinig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een hele hoge energierekening. De ledlampen weerspiegelen in een glazen plaat, waardoor er een natuurlijk vlammenspel ontstaat. Fijn om uren naar te staren en vooral in de donkere wintermaanden een genot om even een drankje bij te doen. Na een lange winterwandeling is het dan heerlijk bijkomen.

De sfeerhaarden voor binnen zijn er in wand- en in vrijstaande modellen. Dus ben je kleiner behuisd, dan is een wandmodel ideaal, deze neemt bijna geen ruimte in. De binnenhaarden zijn ook in te bouwen in een bijvoorbeeld zelfgebouwde ombouw, wat je haard wel heel speciaal en eigen maakt.

Buitenhaarden

Naast de binnenhaarden kun je bij ons ook terecht voor buitenhaarden. Deze buitenhaarden zijn gasgestookt, waardoor hierbij ook geen fijnstof vrijkomt. Heerlijk genieten zonder rook, brandende stukken hout en of klagende buren. Doordat er veel gepraat wordt over hout stook en de daarbij behorende rook en overlast, zijn wij heel blij dat we onze haarden op gas kunnen aanbieden. Schoon en verantwoord.

sfeerhaard, buitenhaard, sfeerhaarden, buitenhaarden, sfeer, warmte

Waarvan is een sfeerhaard voor buiten gemaakt?

Onze buiten sfeerhaarden zijn gemaakt van composiet, een hard en buitengewoon slijtvast materiaal dat makkelijk in onderhoud is en duurzaam. De buitenhaarden zijn er in diverse vormen en maten. Van slanke elegante modellen tot robuuste grotere modellen. De brander is gemaakt van Stainless Steel, waardoor deze lang meegaat. Bij de buitenhaarden worden standaard een gasslang met drukregelaar, een inzet of afdekplaat, een hoes en afstandsbediening meegeleverd. Het enige dat u daarnaast nog nodig hebt is een gasfles en u kunt genieten van warme en sfeervolle avonden.

De sfeerhaarden zijn daarnaast allemaal gekeurd en voorzien van een keurmerk. Voor de binnen haarden is dat gedaan door Eurofins en bij de buitenhaarden door Kiwa/Gastec. Dit betekend dat je kunt rekenen dat er op veiligheid is getest en zo veilig kunt genieten van datgene wat wij aanbieden.

CE GAR gecertificeerd

Keurmerk Eurofins, keurmerk

Comfortable at Home

Heb je nog andere aankleding nodig van je huis en of tuin, dan zijn er in onze webshop ook zitzakken en sofa’s te koop, laat je verrassen door de kwaliteit en het design. Alle zitzakken zijn voor binnen en buiten verkrijgbaar. Met kleine aanpassingen kun je zo veel sfeer en gezelligheid creëren.

Be Comfortable at Home.