Tuintrends zomer 2018.

 21 juni 2018, de langste dag van het jaar.

We gaan voor een prachtige zomer, vol ontspanning en genieten. Als je na een lange dag werken thuiskomt kies je voor gemak.

Misschien laat je jouw boodschappen al thuisbezorgen en kies je voor makkelijk en gezond. Dat kan ook voor je tuin. Robuust, duurzame materialen die een aanwinst voor je tuin zijn, zonder te veel gedoe.

Bijvoorbeeld een buitenhaard op gas van Clifton, die zorgt voor sfeer en warmte in je tuin, waardoor je al snel ontvlucht aan je drukke dagelijkse leven.

De trend van 2018 is dan ook “Duurzaam” en “Gemak”. Zo snel mogelijk in de relaxmode komen als je vrij hebt, om zo lang mogelijk van je vrije tijd te genieten.

Of je nu van Jungle fever, modern industrieel of romantisch houdt er zijn genoeg ideeën om toe te passen in je tuin. Zoals de gasbuitenhaarden van Clifton die in vele variaties verkrijgbaar zijn. De aandachttrekker voor elk terras of balkon.

 

Of je nu kiest voor industriële ontwerpen of een moderne hout- en steenlook, bij Comfortableathome, slaag je zeker. De materialen van de Clifton buitenhaarden op gas, zijn duurzaam, onderhoudsarm en gewoon erg mooi. Neem maar eens een kijkje via de volgende link: Mooie gasbuitenhaard van Clifton voor mijn terras, tuin en/of balkon.

 

Pusku Pusku

Om het geheel verder aan te kleden zijn er de mooie, moderne en kleurrijke zitzakken en zitmeubelen van Pusku Pusku. Pusku Pusku? Nooit van gehoord…. Dan wordt het hoog tijd dat je hiermee kennis maakt. Voor dit jaargetijde heeft Comfortableathome.shop de duurzame outside stoffen in de shop geplaatst. Deze zijn verkrijgbaar in outside en outside quilted. Quilted houdt in dat de stof extra gevoerd is en mooi doorgestikt, waardoor een kenmerkend ruitpatroon ontstaan. Pusku Pusku zitzakken worden ontworpen in Litouwen, waar een jong, dynamisch en energiek team klaar staat de mooiste ideeën werkelijkheid te laten worden.

De outside stoffen zijn slijtvast (120 000), bestand tegen weersinvloeden en makkelijk te reinigen. Daarnaast zitten ze ongelooflijk lekker. De vulling van de zitzakken en sofa’s is sterk en vormt zich compleet naar je lichaam, waardoor je eigenlijk ook niet meer wilt opstaan.

De zitzakken en sofa’s zijn natuurlijk ook heel goed in je interieur te combineren. Laat je verrassen door het aanbod: de MooG outside, De Seat outside quilted, de sofa MooG en Sunbed, stuk voor stuk heerlijke relaxmeubelen voor je tuin en huis.