Opening Webshop Comfortable at Home

Webshop is geopend!!

Het is 29 juni 2018, vanaf vandaag zijn we ONLINE!!

Vanaf vandaag is het mogelijk bij ons de sfeervolle en mooiste buitenhaarden van Clifton te bestellen.  Daarnaast in de webshop de geweldige kleurrijke en comfortabele zitzakken en zitmeubelen van Pusku Pusku.

De Clifton buitenhaarden op gas zijn onderhoudsarm, duurzaam, eenvoudig in gebruik en erg geschikt om in het middelpunt van de aandacht te staan. De modellen zijn er in verschillende maten, waardoor er altijd wel een is die op uw terras en/of balkon past. Het regelbare vlammenspel en de warmte die de haarden uit stralen, geven elk terras een aangenaam vakantie-sfeertje.  Of dit nu in de lente en zomer is of herfst en winter, de buitenhaarden zijn het hele jaar te gebruiken. Bij verschillende buitenhaarden is een brede rand om het vlammenspel heen gelegd; bekers warme chocolademelk, een wijntje, snacks en ieder ander drankje vinden hier makkelijk een plek. Of te wel Comfortable at Home.

De geweldige, kleurrijke en comfortabele zitzakken en sofa’s van Pusku Pusku zijn een lust voor het oog en een verademing om op plaats te nemen. In de webshop zijn de zitzakken in de stoffen Outdoor en Outdoor Quilted verkrijgbaar; sterk, waterbestendig en makkelijk in het onderhoud. Natuurlijk zijn de zitmeubelen ook binnen zeer goed te gebruiken. De Outdoor stof is er in 12 en de outdoor Quilted in 5 kleuren, waardoor het erg leuk is hier mee te combineren.

Welkom in onze webshop  www.comfortableathome.shop

Create Happiness!!!