Ron Admiraal bespreekt met producent ontwerp voor nieuwe luxe sfeerhaarden van Comfortable at Home

Over Comfortable at Home, luxe sfeerhaarden.

Comfortable at Home is onderdeel van RINT Company Sales NL B.V, een handelsmaatschappij gespecialiseerd in de in-en verkoop van haarden en andere interieurproducten. Nieuwe producten ontwikkelen en nieuwe technieken bedenken, dat is waar het bedrijf om bekend staat.

In Nederland staat Ron Admiraal aan het roer. Ron werkt al ruim 20 jaar met fabrikanten van kwaliteitsartikelen in onder andere China. Hij weet als geen ander hoe hij moet zorgen dat men in China produceert volgens hoogstaande Nederlandse kwaliteitseisen.

De luxe sfeerhaarden van Comfortable at Home kenmerken zich door perfecte kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid. Alle haarden worden duurzaam geproduceerd. Dit betekent dat we zuinig zijn met energie, materialen zoveel mogelijk hergebruiken en verpakkingsmaterialen zoveel mogelijk beperken.

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van de sfeerhaard. Daarom worden alle haarden door een lokaal team uitgebreid geïnspecteerd voordat ze worden verscheept.

De producten van RINT Company Sales NL B.V. werden tot voor kort uitsluitend business to business verkocht. Ron werd echter steeds vaker gevraagd door mensen uit zijn omgeving of ze de haarden niet rechtstreeks konden kopen. Dat bracht hem op het idee om een webshop te starten met de beste haarden uit zijn collectie.

De meeste haarden zijn vanuit voorraad leverbaar. Extra grote afmetingen zijn op bestelling leverbaar. Blijf ons in de gaten houden want er verschijnen regelmatig nieuwe productlijnen.