Retourneren van producten

Bij ons kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de producten de overeenkomst herroepen en de producten retourneren. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven, wel dient u het tijdig bij ons kenbaar te maken middels ons retourformulier. Vul het formulier foutloos en correct in zodat wij weten van wie het afkomstig is en wat de retourzending precies inhoud.

Voorwaarden

Voor het retourneren van producten binnen de zichttermijn van 14 dagen gelden de volgende voorwaarden welke wettelijk zijn vastgelegd:

  • Het betreft een niet-gepersonaliseerd product;
  • Het is niet speciaal besteld;
  • Het product is onbeschadigd;
  • Het product is voorzien van de originele verpakking;
  • Het product is ongebruikt.

Meld uw retourzending bij ons aan door het retourformulier te mailen naar info@comfortableathome.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen waarna u de retourzending kunt verrichten.

Verzending

Verpak een correct en volledig ingevuld retourformulier met de bestelling die terug gestuurd moet worden. Stuur uw bestelling vervolgens retour naar het volgende adres:

RINT Company Sales NL B.V.
Praam 7B
1724 BE, Oudkarspel
Nederland

Terugbetaling

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke betaling hebt verricht. Hier zullen geen extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij uw artikelen in goede orde hebben ontvangen of wanneer u heeft aangetoond dat u de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Kosten voor de retourzending komen voor eigen rekening. Indien u ervoor kiest onze logistieke partner het bestelde product op te laten halen dan zal hiervoor minimaal € 90,00 in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag.

Waardevermindering

Bij producten die beschadigd, niet compleet, meer dan noodzakelijk gebruikt of niet in een onbeschadigde originele verpakking zijn teruggestuurd wordt de waardevermindering in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Eventuele waardevermindering wordt als volgt berekend:

nieuwprijs – dagwaarde = waardevermindering

Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan comfortableathome.nl zijn voor uw eigen verantwoording en rekening.

Eventuele meegeleverde montagematerialen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, origineel verpakt te zijn. Daarnaast dient het product voorzien te zijn van de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.