Retourneren van producten

Bij ons kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten de overeenkomst herroepen. Hiervoor hoef je geen reden op te geven, wel dien je het tijdig bij ons kenbaar te maken middels ons retourformulier. Vul het formulier foutloos en correct in zodat wij weten van wie het afkomstig is en wat de retourzending precies inhoud.

Voorwaarden

Voor het retourneren van producten binnen de zichttermijn van 14 dagen gelden de volgende voorwaarden welke wettelijk zijn vastgelegd:

  • Het betreft een niet-gepersonaliseerd product;
  • Het is niet speciaal besteld;
  • Het product is onbeschadigd;
  • Het product is voorzien van de originele verpakking;
  • Het product is ongebruikt.

Meld jouw retourzending bij ons aan door het retourformulier te mailen naar info@comfortableathome.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen waarna je de retourzending kunt verrichten.

Verzending

Verpak een correct en volledig ingevuld retourformulier met de bestelling die terug gestuurd moet worden. Stuur je bestelling vervolgens retour naar het volgende adres:

RINT Company Sales NL B.V.

Berenkoog 14D-E

1822BJ Alkmaar

Terugbetaling

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht. Hier zullen geen extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij jouw artikelen in goede orde hebben ontvangen of wanneer je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Kosten voor de retourzending komen voor eigen rekening. Indien je ervoor kiest onze logistieke partner het bestelde product op te laten halen dan zal hiervoor minimaal € 90,00 in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag.

Waardevermindering

Bij producten die beschadigd, niet compleet, meer dan noodzakelijk gebruikt of niet in een onbeschadigde originele verpakking zijn teruggestuurd wordt de waardevermindering in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Eventuele waardevermindering wordt als volgt berekend:

nieuwprijs – dagwaarde = waardevermindering

Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan comfortableathome.nl zijn voor jouw eigen verantwoording en rekening.

Eventuele meegeleverde montagematerialen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, origineel verpakt te zijn. Daarnaast dient het product voorzien te zijn van de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.