Embaglow Gloeiwol: Voor een Betoverende Haardervaring

Ben je op zoek naar de ultieme toevoeging om jouw gas- of bio-ethanol haard naar een nieuw niveau van ‘echtheid’ te tillen?
Maak kennis met Embaglow, de betoverende gloeiwol die al bijna 15 jaar de keuze is van gashaardfabrikanten.

Embaglow, voor een ongeëvenaarde gloed en sfeer

Embaglow is niet zomaar een gloeidraad – het is een innovatieve creatie die het vlammenspel van jouw gashaard of bio-ethanolhaard transformeert in een hypnotiserende dans van licht.
Hoewel in de basis een eenvoudig idee, zijn vele materialen getest en beoordeeld voordat de keuze op de huidige metaallegeringsvezel is gevallen. De vezel heeft een zeer dunne diameter en reageert onmiddellijk op de hitte van de vlam, waardoor een glinsterende en levendige gloed ontstaat. Embaglow’s speciale metaallegering bleek de ultieme keuze te zijn voor de perfecte haardervaring.

Belangrijkste Kenmerken van Embaglow Gloeiwol

  • Instant Glow: Met Embaglow wordt jouw haard onmiddellijk tot leven gebracht wanneer de vlam de gloeidraad raakt. De magie ontplooit zich voor je ogen met een levendig gloei-effect dat elke ruimte een warme en uitnodigende sfeer geeft.
  • Behoud van Verbranding: Embaglow heeft een minimale impact op de verbranding zelf, ideaal voor gebruik in gastoestellen waar verbranding van cruciaal belang is.
  • Betoverende Gloed: Zelfs bij lage vlam-instellingen blijft Embaglow schitteren met een prachtige levendige gloed. Je hebt volledige controle over de intensiteit van de sfeer, waardoor je de perfecte ambiance kunt creëren, ongeacht de omstandigheden.
  • Langdurige Magie: Met een levensduur van minimaal 300-400 uur, Embaglow biedt jou seizoenen vol betovering. Of je nu een open haard hebt of een haard met een glazen front, deze gloeiwol blijft zijn magische gloed behouden, keer op keer. Bij haarden met een glazen front is de levensduur zelfs langer.
  • Beschermd door Patent: Sinds 2007 is Embaglow een gepatenteerd product dat exclusief is ontworpen om jouw haard te transformeren. Ervaar de directe pracht van een echt haardvuur bij zowel binnen- als buitenhaarden, met de zekerheid dat je geniet van een uniek en beschermd product.

Verrijk jouw haardervaring met de kracht van Embaglow gloeiwol. Laat je verleiden door de sprankelende gloed en laat je meevoeren naar een wereld van warmte en magie, elke keer dat je jouw haard aansteekt. Ervaar de innovatie die de norm heeft gesteld voor sfeervolle haarden en ontdek de betovering zelf.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruiksaanwijzing Embaglow NL