Creëer een betoverende sfeer in jouw woonkamer met een fronthaard van Comfortable at home!

Verwen jezelf met de warme en uitnodigende gloed van een elektrische fronthaard. De perfecte toevoeging aan jouw interieur die zorgt voor een ongeëvenaarde sfeer en gezelligheid.

De Baveno fronthaarden zijn door ons zelf ontworpen en brengen de rustieke charme van een traditionele open haard naar de moderne wereld, zonder gedoe met rook, as of brandstof.

De haarden geven een levensecht vlambeeld en zijn voorzien van de laatste LED-techniek voor een helder, maar energiezuinig vlambeeld. Tevens kunnen de haarden gebruikt worden voor een aangename (bij)verwarming.

Eigenschappen van de Baveno elektrische fronthaarden voor binnen:

 1. Levensecht Vlambeeld: Dompel jezelf onder in de betoverende dans van vlammen met een fronthaard die een levensecht vlambeeld biedt. Dankzij geavanceerde technologie lijken de vlammen ongelooflijk realistisch, waardoor je de warmte en schoonheid van een authentieke open haard ervaart zonder de rompslomp.
 2. Innovatieve, energiezuinige LED-Techniek: Geniet van helderheid zonder compromis. Onze elektrische fronthaard maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie om een levendig vlambeeld te creëren. Door het unieke, niet-reflecterende vlambeeldpaneel zijn voorwerpen in de achtergrond duidelijk minder zichtbaar. Hierdoor ontstaat een beter en helderder vlambeeld, wat de illusie van een echt haardvuur versterkt. Dit alles wordt bereikt met een minimaal energieverbruik, waardoor je kunt genieten van een meeslepende sfeer zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten.
 3. Eenvoudige Bediening: Volledige controle ligt binnen handbereik. Bedien jouw fronthaard moeiteloos met de bijgeleverde afstandsbediening of het handige touch panel direct op de haard. Pas de intensiteit van de vlammen aan, regel de warmte-instellingen en schakel de haard in of uit, allemaal met het grootste gemak.
 4. Geen Gedoe, Geen Zorgen: Zeg vaarwel tegen de rompslomp van traditionele open haarden. Onze elektrische fronthaard heeft geen schoorsteen, rookkanaal of brandstof nodig. Dit betekent dat je kunt genieten van de charme van een open haard zonder de uitdagingen van installatie, onderhoud en reiniging die traditionele haarden met zich meebrengen.
 5. Veilig en Schoon: Kies voor gemoedsrust. Onze sfeerhaard is ontworpen met veiligheid in gedachten. Er zijn geen echte vlammen, dus er is geen risico op vonken, smeulende as of onbedoelde brand. Bovendien blijft je binnenlucht fris en schoon, zonder de nadelige effecten van rook of geuren.
 6. Eenvoudige Plaatsing: De elektrische fronthaard kan zowel ingebouwd als vrij geplaatst gebruikt worden.

Upgrade jouw woonkamer met een elektrische fronthaard.

Ervaar de romantiek, warmte en gastvrijheid die het brengt, allemaal met slechts één druk op de knop. Kies voor de moderne benadering van sfeer en voeg een vleugje magie toe aan elke kamer.

Wacht niet langer – transformeer je huis vandaag nog met een elektrische fronthaard en geniet van de ongeëvenaarde ambiance die het te bieden heeft!

De voordelen van de Comfortable at Home elektrische fronthaarden op een rij:

 • Eenvoudig montage
 • Geschikt voor ieder interieur
 • Zeer realistisch vlambeeld
 • Veilig
 • Geen rookgasafvoer nodig
 • Komen geen schadelijke stoffen vrij bij gebruik, dus ook geschikt voor astmapatiënten
 • Duurzaam
 • Onderhoudsvrij
 • Gratis bezorging binnen Nederland

Handleiding / Manual:

Handleiding Baveno NL

Manual Baveno ENG